SRAL wiki:Vastuuvapaus

Radioamatööriwikistä
Versio hetkellä 12. kesäkuuta 2021 kello 13.35 – tehnyt Oh6va (keskustelu | muokkaukset) (pieniä selvennyksiä, ei merkittäviä muutoksia)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Radioamatööriwiki (wiki.sral.fi) on Suomen Radioamatööriliiton (SRAL) tarjoama alusta, johon sisältöä tuottavat yksittäiset käyttäjät itse oman harkintansa mukaan. Liitto pyrkii kohtuullisin keinoin valvomaan sisällön asiallisuutta ja laillisuutta, mutta lisättyä sisältöä ei voida systemaattisesti moderoida. Sivujen muutoksista pidetään lokia ja jokainen käyttäjä on viime kädessä yksin itse vastuussa tähän wikiin lisäämästään sisällöstä ja tekemistään muutoksista.

Sisällön oikeellisuutta ei taata

Tämän wikin sisältöä voivat muokata kaikki sen rekisteröityneet käyttäjät, minkä vuoksi SRAL tai wikin ylläpitotiimi ei voi ottaa vastuuta sisällön paikkansapitävyydestä tai sen soveltumisesta tiettyyn tarkoitukseen. Toisin sanoen, on viime kädessä jokaisen wikiä käyttävän vastuu varmistaa riittävässä määrin tiedon oikeellisuus ennen siihen nojaamista.

SRAL tai wikin ylläpitotiimi ei myöskään ota vastuuta mistään wikin tai sen sisältämän tiedon käytön aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä vahingosta, ansionmenetyksestä tai mielipahasta.